V. Ponta: Dragnea dorea schimbarea generalului Ciucă

Într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat că generalul Nicolae Ciucă trebuia schimbat pentru că s-a opus contractului pentru corvete agreat de Liviu Dragnea. În acest articol puteţi asculta declaraţia lui Victor Ponta în format audio, declaraţie preluată de pe blogul colegului meu Mario Balint. Audio mai jos:

Generalul Ciucă nu este omul lui Iohannis

“Şeful Statului Major al Apărării, Generalul Nicolae Ciucă nu este omul preşedintelui Iohannis”, a declarat preşedintele Pro România, Victor Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă, la Reşiţa. El trebuia schimbat pentru că s-a opus contractului pentru corvete agreat de Liviu Dragnea, mai spune fostul premier. Victor Ponta spune că generalul Ciucă este un militar de carieră cu merite deosebite dar şi studii de specialitate în Occident, nu la Moscova şi are un singur defect: nu agrează afacerile din banii Armatei”!

Orice militar serios se opune furatului banilor

Potrivit informaţiilor publicate de colegul meu dar şi conform înregistrării, Victor Ponta spune că este foarte grav că Liviu Dragnea îşi aranjează afacerile pe spatele bugetului apărării şi nu înţelege de ce nu se investeşte mai mult în cea mai importantă resursă strategică: resursa umană!

Fostul premier a mai spus la Reşiţa că motivul schimbării din funcţie a fostului ministru Mihai Fifor îl reprezintă tot contractul pentru corvete.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress