ActualitateArmată

Generalul Nicolae Ciucă repus oficial în funcţie

Generalul Nicolae Ciucă revine de astăzi la comanda Statului Major al Apărării după ce Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri, 29 martie, respingerea solicitării de anulare a prelungirii mandatului său. Repunerea în funcţie a devenit efectivă începând cu data de 5 aprilie. Ieri, 4 aprilie, ministrul Gabriel Les a dat un ordin pentru repunerea in functie.

Generalul-locotenent Laurain Anastasof este în continuare prim adjunct al şefului Statului Major al Apărării, în urma împuternicirii primite din partea ministrulului apărării Gabriel Leş iar generalul-maior Vasile Toader este locţiitor pentru operaţii şi instrucţie.

Generalul deşertului – Nicolae Ciucă

Generalul Nicolae Ciucă a fost dus într-un război al palatelor (Cotroceni şi Victoria) fără a avea vreo vină. Probabil că o decizie finală a instanţei va statua ceea ce militarii ştiu deja: Ciucă este un militar înainte de a fi general şi şi-a comandat trupele în Afganistan şi Irak. Este primul miltitar care a fost suspendat din funcţie fără a i se putea imputa personal ceva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress