S-a rupt lantul de iubire…

Singura manea difuzata de ani de zile la Radio Romania Actualitati se numeste „Adrian, cel mai tare in sindicat”. Aparuta initial pe caseta ORWO, dezvoltata pe BASF, cu implicare majora pentru acumularea de capital pe suport de metal sau chrome, asa cum se dorea pentru o cat mai buna fidelitate pe casetofoane. Nu a depasit insa niciodata plaja hertiana de auditie impusa de casetofoanele de tip Dana. Cu o dubla personalitate, dezvoltand-o pe a treia, a incercat sa insumeze in portofel nu doar banii de cotizatie sindicala ci si dijma pentru suporturi financiare sindicale dar mai ales procent din biletele de vacanta cumparate de angajatii de buna credinta de la firma de turism la care era actionar. Nu este vina sindicalistilor lui AVM pentru ca nu si-au dat seama la timpul cuvenit ca aceasta pecingine i-a ars si pacalit ani de zile. Dar, ce este mai trist, acest guturai dezvoltat intr-o gripa SRR a crescut ca o caracatita cu brate amorfe si baloase in interiorul institituei. DA, SRR a avut un retrovirus numit AVM, starpit definitiv astazi! Pentru SRR nu HIV, nu PPC, nu A010, nu AHN1!
AVM a incercat in ultimii ani sa intre pe playlist, sa contamineze inclusiv in heavy rotation. Dar virusul AVM a fost astazi eradicat, starpit si anihilat!

S-a rupt lantul de iubire… Nu te mai gandi la mine, ce a fost nu va mai fi!

Iata si versurile dedicatiei cu adnotarile necesare:

S-a rupt lantul de iubire
Si-anceput a rugini
Nu te mai gandi la mine
Ce a fost nu va mai fi (SRR)

Impreun-am fost
Ce mult ne-am iubit
Insa ce pacat
Ca ne-am despartit (FOREVER)

Pot sa treaca luni de zile
Ani la rand intregi
Caci numai timpul
Este cel care te face sa-ntelegi
O sa-ti dai seama cat mi-ai gresit
Si-atunci va fi tarziu
Eu langa tine nu imi doresc sa mai fiu (nimeni din SRR)
Nu a fost vina mea
Poate ca nici a ta (aici avem certitudine ca a fost vina ta)
N-am vrut sa fie-asa
N-am crezut c-o sa te pierd candva (Noi ne-am tot dorit)
Eram mai fericit
De nu te-as fi intalnit (Vero… Veritas!)
N-aveam de suferit
Atat nu as mai fi iubit

Multe lacrimi cristaline
Am mai varsat pentru tine
Pentru tine, viata mea
Insa nu voi regreta…

Impreun-am fost
Ce mult ne-am iubit
Insa ce pacat
Ca ne-am despartit (bine ca nu iti mai platim 94 de milioane)

(De complezenta…)
Te-am iubit
Si inca te mai iubesc
La nesfarsit
Ne-am despartit
Si numai tu sti cat am suferit
E pacat…
Pentru c-a fost iubire intre noi…
Oare asa a fost scris
Ca sa nu fim amandoi?…
A trecut ceva timp
De cand nu ne-am mai vazut
Si nu stiu oare
Te vei supara
De-ti voi trimite o floare?
Asa cum nu pot eu
Sa stau fara tine
Nici tu nu poti sa traiesti
Fara mine…

S-a rupt lantul de iubire
Si-anceput a rugini
Nu te mai gandi la mine
Ce a fost nu va mai fi

Multe lacrimi cristaline
Am mai varsat pentru tine
Pentru tine, viata mea
Insa nu voi regreta…

Casetofon DANAImpreun-am fost
Ce mult ne-am iubit
Insa ce pacat
Ca ne-am despartit…

Adaugam versurile prezente in slagarul dedicat:

„Esti un mare vagabont, vrei sa ma oftici de tot, dar nu ma rabda inima, CAUTA PE ALTCINEVA!” – iuhuuuu…. Ce pacat fetito ca ne-am despartit. Hai hopa, cu multe lacrimi cristaline….”

Virusul radio AVM

Actiune virus AVMCercetatorii din Romania, cu excelenta cei din SRR, au ajuns la concluzia ca retrovirusul AVM este mai periculos decat Ebola in industria radio. Cu o aparitie unica, generata de foame si frustrare organizationala, AVM a fost mai intai izolat, pus in cutie Petri, centrifugat si apoi anihilat, trecand de la amenintarea de tip biohazard 4 la nivelul de guturai sau raceala. In acest moment AVM se transmite doar prin contact direct, neprotejat. Denumit in popor „boala extinctorului”, retrovirusul AVM, identificat pentru prima oara in Bucuresti, este de astazi starpit de toate instantele din Romania. Se pare ca virusul a fost declansat de la o planta denumita „Talpa gastii”, cu o mutatie retrovirala care a dus la „Laba gastii” care s-a mutat prin AVM la om. Problema a aparut intr-un laborator din Marburg unde s-a incercat incrucisarea intre „traista ciobanului” si „Laba gastii”, ajungandu-se la un retrovirus denumit popular „Laba ciobanului” cunoscut acum ca AVM.

AVM: boala sindicala

Inainte de rezultatele confirmate astazi, de starpire a retrovirusului AVM, s-a constatat ca acesta poate fi transferat de la gazda (om sau maimuta, eventual liliac) cu ajutorul fularului. Iar impactul viral cel mai mare este atunci cand fularul se poarta la tricou cu maneci scurte.
Important: orice informatie legata de AVM este de fapt o boala. Nu doar ca AVM are boala pe voi. Dar AVM este un virus retard, cu ciclu pe gura, care in acest moment nu poate comunica nici macar cu primatele ci doar cu unicelularele. Principala modificare declansata de retrovirusul AVM: trompa lui Eustachio se transforma in trompa uterina. Si toti cei virusati devin trompete care folosesc ca principal mediu de ascultare, in loc de trompa lui Eustachio, doua trompete (de care deja am amintit). Cand AVM se dezvolta, apare si ovulatia intre cele doua urechi, ca raspuns al modificarii trompetei lui Eustachio. S-a constatat, de asemenea, dezvoltarea sindromului in grupuri restranse care se transforma in scurt timp in orchestre de trompetisti (cunoscuti in popor ca suflatori in punga).

Morala: nu ridica mana la seful tau pentru ca iti pica franzela de sub brat!

Acest pamflet are o doza maxima de realitate si poate fi folosit cu eficienta in tratarea primelor simtome de retrovirus AVM.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress