Masoneria: congres mondial la Bucuresti

Oricum te-ai simti: bea o apa controlata de la robinet! Si cei care controleaza apa se vor intruni miercuri la Bucuresti. Participa atat moderatii, maestrii, sefii de loji, venerabilii cat si dedicatii pe functii militare, civile si de guvernare. Uite ca se intampla! Nu e nevoie de Dmitri Rogozin sau de Putin pentru a se recunoaste pozitia Romaniei – strategica si geostrategica – in contextul actualei crize din Ucraina. Romania a dovedit si se mentine ca  principal in regiune iar Congresul mondial al Masoneriei care se defasoara la Bucuresti miercuri scoate in evidenta importanta tarii noastre. Nu ma lansez in ipoteze si presupuneri dar ceea ce stiu in acest moment este ca premierul Victor Ponta sustine pozitia Romaniei in regiune. In 1918 Alexandru Vaida Voevod, ca mason recunoscut (Loja „Ernest Renan”, Marele Orient de Franta), a reusit sa obtina recunoastere pentru Marea Unire. Dupa un esec al guvernului anterior… Traim iar vremuri grele, de mare incercare istorica pentru Romania. Comparabile cu perioada cand Vaida-Voevod era prim-ministru.  Context in care utilizarea acestei parghii reprezentate de masonerie nu poate decat sa ajute tarisoara noastra.
MasonerieDesi nu este facut public acest eveniment sa nu va mirati ca miercuri, in Bucuresti, vor fi restrictii de circulatie. Dar nu odata se intruneste Masoneria Mondiala in capitala Romaniei. Si simplul fapt ca dezbaterea se va desfasura in capitala Romaniei este un semn important. Astept ca Maestrii, venerabilii, sefii de loji si aghiotantii maestrilor sa impuna in rezolutiile finale interesele de la vest de Prut cu influente peste ani si peste Prut… la Est de el. Peste sanctiunile mai mult sau mai putin aplicabile ale UE o rezolutie a Masoneriei in legatura cu actuala situatie conteaza. Si cu siguranta ca, miercuri, la Bucuresti, masonii din intreaga lume vor discuta atat despre situatia actuala din Ucraina cat si despre pozitia Romaniei in aceasta dezvoltare versus Federatia Rusa. „Pietrarii” vor lua la Bucuresti decizii importante atat pentru organizatie cat si pentru situatia actuala de la granita de est a Europei.
Nu in ultimul rand, aceasta reuniune are loc la Bucuresti inainte de alegerile europene dar si cu cateva luni inainte de alegerea unui nou presedinte pentru Romania. Un alt „joc” al lojilor cu invataminte pentru viitor.

Clubul de la Roma si Masoneria conduc in mare parte destinele omenirii. Spre cinstea noastra, Romanie este pe harta strategica a masoneriei nu numai prin reprezentantii si lojele interne ci si prin influenta pe care tara noastra o are (prin castig de prezenta si participare) in ultimii ani. Deciziile iportante se iau in foruri importante… Nimic din ce se va petrece in urmatoarea decada nu poate fi desprins de ce se va discuta miercuri… La Bucuresti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress