Da, AVEM doi eroi in lupta impotriva barbarilor din ISIS

Pentru mine sunt doi eroi. Doi romani care lupta in acest moment alaturi de crestinii voluntari, alaturi de militiile kurde (People’s Defense Units – YPG). In postarea precedenta sustineam ca nu confirm prezenta unor romani alaturi de luptatorii kurzi dar – mai ales – langa alti militari voluntari din Canada, Statele Unite, Marea Britanie. Intre timp, cu sprijinul „Lions of Rojava”, am stabilit o legatura cu unul dintre cei doi eroi romani. Pentru inceput m-a rugat sa modific pe blogul meu… Nu lupta alaturi de PKK… ci in cadrul detasamentului „Lions of Rojava”.  Modificare facuta „urgent” pentru ca am toată stima pentru acest nou prieten pe care mi l-am facut, un erou pentru mine.
Stam stramb si incercam sa gandim drept… In vreme ce multi tineri nu fac diferenta intre islam, crestinism, iudaism, in timp ce multi tineri se feresc sa fie luati in evidenta militara… Doi romani au ales un drum dificil si curajos. Sunt sigur ca barbariile ISIS i-au convins, cred ca nu doar structura lor crestina i-a determinat sa se alature, ca voluntari, pentru a lupta pe cel mai dificil si neinteles front al istoriei contemporane: lupta impotriva jihadistilor barbari din Statul Islamic. Cei care nu au Dumnezeu dar si-L aroga pe Allah, cei care nu au cultura, dar sustin Coranul, cei care nu au tara dar cred ca traiesc intr-un Califat, cei care nici macar in Evul Mediu nu ar fi intelesi.
Da, confirm prin acest articol, dar doar dupa ce am intrat in legatura cu cei doi romani: avem eroi care lupta impreuna cu kurzii impotriva barbarilor din Statul Islamic. Am vorbit in aceasta seara ceva vreme cu unul dintre cei doi romani, legatura pentru care le multumesc celor de la „Lions of Rojava”. Am ajuns sa am o legatura cu ei prin Jordan Matson.

Romani anti ISISDragul meu prieten… Stiu ca vei citi aceste randuri. Ai grija de tine si de camaradul tau roman. Dorim sa reveniti amandoi sanatosi acasa dupa ce acolo, in linia intai unde luptati, se va face liniste…

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress