Şeful Poliţiei OLT: fără studii de specialitate, universitate particulară, numit pe funcţie

Şeful Poliţiei Olt a fost „activat” şi apoi numit pe funcţii de conducere fără a avea studii de specialitate. Acest domn a fost activat în anul 2004 fără a avea studii specifice. În anul 2005 a devenit „instant” şef de birou. Un comisar şef fără studii de specialitate iar studiile universitare, eminamente civile, au fost făcute la universităţi particulare.

Biografia acestui domn este publică. Dar are foarte multe zone „lipsă” şi din ce am aflat până acum toată cariera sa a fost suportată, sprijinită politic. Aveţi AICI acest CV al domnului comandant al Poliţiei Olt, comandant care îi are în structură şi i-a promovat pe toţi comandanţii din subordine, inclusiv în oraşul Caracal. Totul se petrece de la vârf de piramidă, de la comandant până la cel mai simplu agent. Aşa funcţionează de ceva vreme această instituţie a Poliţiei Române.

Vă rog să consultaţi CV-ul acestui comandant. Şi veţi observa inducerea în eroare a celor care vor citi datele: nicio informaţie despre activitate şi pregătire profesională între 1995 şi anul 2005.

De ce lipsesc aceste informaţii? Pentru că a fost transformat din civil în ofiţer de poliţie fără examen, fără concurs, fără studii specifice. A fost „activat” fără a avea pregătire minimă, şcolară, de poliţie. Potrivit informaţiilor mele, deşi nu se specifică în CV, studiile nu il recomanda pentru functia de comanda. Poate doar la politie economica.

Corpul de control al ministrului de interne ar trebui să constate această „ascensiune” în grad şi funcţie, fără studii de specialitate, pentru actualul comandant al Poliţiei Olt. Poliţia este o instituţie importantă a statului.

Comandant Politie Judet Olt

Foto: website IPJ Olt

Adjunctul comandantului Poliţiei Olt

Spre deosebire de comandantul său, adjunctul are publicat un CV European Pass, complet şi mai ales cu un curs de carieră complet. Găsiţi acest CV al adjunctului comandantului AICI. Puteţi constata: Şcola Militară de subofiţeri de poliţie, facultate de drept juridic, cursuri specifice pentru poliţie, masterat la Academia de Poliţie. Cu date reale şi concrete despre instituţiile unde a urmat cursurile.

Puneţi în oglindă cariera adjunctului cu cea a comandantului.

Declaraţii de avere lipsă

Deşi legea impune publicarea declaraţiilor de avere pentru deminitarii cu funcţii de conducere: nu veţi găsi pe website-ul Poliţiei Olt declaraţii de avere pentru comandanţi.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress