Michael Enright scos din „productia” anti-ISIS

Acum doua zile ziarele britanice si americane (online) publicau articole despre Michael Enright ca mare luptator anti-ISIS. Astazi, la doua zile, eu vin cu informatii despre apelurile facute de kurzi pentru ca SUA sa isi „ia de acolo” presupusul luptator, sa isi extraga „starleta” inainte ca piratu sa nu fie decapitat de jihadisti. Ei au sursele lor (jurnalistii americani) eu le am pe ale mele. Important: chiar si un roman sustine ca nu se poate coopera in lupta cu britanicul din ‘Piratii din Caraibe”.
Pare incredibil dar actorul Michael Enright, cunoscut din Piratii din Caraibe, intr-un impas de cariera, a fost expulzat din randul luptatorilor anti-ISIS dupa ce s-a constatat ca acesta s-a alaturat brigazilor internatinale doar in scop de imagine, dovedind in acelasi timp ca are mari probaleme psihice. Unul dintr romanii care lupta in aceste brigazi a cerut si el eliminarea britanicului din randul luptatorilor adevarati.
Ok, incepand de astazi o sa incerc sa va tin la curent cu actiunile militare derulate in nordul Siriei si Irakului de „brigazile internationale”, coordonate in parte, sau mai degraba avandu-l ca actor principal pe Jordan Matson. Cine este Jordan: un fost militar din trupele terestre SUA care de ceva vreme s-a alaturat kurzilor in lupta impotriva barbarilor din ISIS. Ce este important? Alaturi de el se afla si un roman. Un tanar care a avut curajul – sau poate nebunia – de a se alatura luptatorilor kurzi impotriva ISIS.
O stire ce pare de can-can dar care depaseste aceasta perspectiva: un fost actor, „vedeta” de buzunar, a incercat sa isi construiasca imaginea alaturandu-se acestor luptatori care infrunta ISIS. Este vorba de Michael Enright, actorul britanic excus in aceste zile din 3 brigazi internationale anti-isis in urma comportamentului sau. Forstul protagonist din filmul „Piratii din Caraibe” ajunsese sa fie supravegheat permanent pentru instabilitatea sa dar mai ales pentru ca – fara a avea pregatire militara – se „intrecea” in a da interviuri punand in pericol misiunile si pozitiile luptatorilor anti-ISIS.

Unul dintre luptatorii care cer plecare lui Michael Enright este roman!
Intr-un comunicat al „brigazilor internationale” se precizeaza ca Enright este un actor instabil psihiccare in acest moment este in pericol sa fie ucis de luptatorii occidentali si de kurzii alaturi de care lupta.

Mai mult… dupa ce i s-a „detasat” de la AKM cuiul percutor Michael Enright a insistat ca ucide jihadisti… In cele din urma i s-a permis sa aiba DOUA cartuse in magazie, primind si cuiul percutor. Pentru comportamentul sau inacceptabil, starletul a fost eliminat din mai multe unitati de luptatori straini.
Enright, un scotian fara pic de pregatire militara, s-a alaturat luptei anti-ISIS in nordul Siriei in martie. A primit o pregatire de baza si apoi a inceput sa se agite pentru a lucra la un scenariu de film.

Michael Enright ISISOricum, actorul de la Hollywood nu inteleg nimic din ce se intampla in acea zona de razboi. Si, ce este important, alaturarea lui in lupta anti-ISIS are doar un ideal: propria imagine. Si in acest moment, un compatriot de-al sau, Jordan Matson, cere interventia SUA pentru extragerea aceswtui cetatean american din zona de lupta.

Luptatorii anti ISIS cer extragerea lui Enright

Printre cei care au refuzat sa coopereze in lupta cu Michael Enright este si unul dintre cei doi romani care lupta impotriva ISIS: „I saw this piece of shit again a few days ago, in one of the international brigades, kick him home”.
Ce este clar: “A senior Kurdish fighter has asked the US to come and collect a minor Hollywood actor who went to Syria to fight Isis – warning that if they don’t he is danger”.

De cand a ajuns in zona de lupta actorul britanic nu a avut decat un scop: sa isi promoveze propria imagine, sa scrie un scenariu pentru un film, sa iasa in evidenta ca „luptator” impotriva jihadistilor din ISIS.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress