Donald Trump catre un nou Watergate?

Un nou Watergate care va duce la demisia sau la suspendarea lui Donald Trump? Un nou Watergate ce se construieste zi de zi. Un Watergate ce poate fi mai puternic din punctul de vedere al consecintelor decat primul. Singura persoana care nu intelege aceasta evolutie este chiar presedintele Donald Trump.

Nu iti poti pune in cap serviciile secrete. Aroganta fata de aceste servicii si greselile in relatia cu ele va costa. Si nu poti obstructiona justitia americana. Nu poti omite si incalca reguli esentiale in marele joc mondial. Nu poti fi indiferent la parerile consilierilor si expertilor. Nu poti ignora influenta deciziilor tale asupra pietelor economice. Nu poti ignora pozitia SUA in raport cu Federatia Rusa si nu poti devoala legatura SUA cu aliatii principali. Asistam la discutii, la prezentari de informatii care cu siguranta vor influenta cariera presedintelui Donald Trump.

Demisie Donald TrumpTrump spre Watergate

Si, peste toate, nu poti furniza informatii clasificate Federatiei Ruse. Se asteapta dovezi pentru asta? Eu cred ca vor veni din partea principalelor corporatii de presa din  SUA. Donald Trump paseste zi de zi spre o posibila destituire sau spre o demisie de onoare. Fie ca este vorba de as-si da demisia, ca in cazul Watergate, fie ca actiunile sale vor conduce la un vot de suspendare. Nu este parerea mea ci este un sibiect intens dezbatut de presa din Statele Unite. Totul poate fi oprit – probabil – printr-o atitudine noua, prin decizii ale presedintelui Donald Trump. Sau, totul poate fi oprit prin decizii ale legislativului american.

Asadar, potrivit evolutiei, exista posibilitatea ca presedintele Trump sa isi dea demisia sa sa fie demis in urma actiunilor sale in primul rand in relatia de „mare prietenie” cu Federatia Rusa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress